In een klein huis creëer je met een juiste mix van kleur, vorm en materiaal een grootse sfeer. Kunst, bloemen, glazen douchecabine, oude werktafel als wastafelmeubel, transparante lamp, een boomtak als kapstok.

Licht & luchtig

Klein huis

Heb jij een klein huis en wil je grootser wonen? Dat kan! Ik creëerde in mijn kleine huis, door een juiste mix van kleur, materiaal en vorm, een grootse sfeer. Licht & luchtig zijn de pijlers van mijn woonconcept: klein maar groots wonen. De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Groen de kleur van mijn siergras vind je terug in de lambrisering van mijn hal, zeegras op de trap, jute als buiten vloerkleed.

Ga zelf maar eens wandelen. Kijk in je omgeving en zie hoeveel kleuren groen je bijvoorbeeld kunt ontwaren. Ontelbaar! En al die felle kleuren van de bloesems in de bomen of bloemen in de struiken. Maar ook materialen en vormen vind je in alle soorten en maten terug. Fotografeer het maar eens.

Een vrijere woonvisie vertaal ik ook graag naar jouw persoonlijke interieur. Open ruimtes, rust, balans, transparantie, met een vleugje eigenzinnigheid & lef. Los van woonbladen, tv programma’s en kleurenwaaiers. Wat jij mooi vindt, daar gaat het om! Ik laat je zien wat echt bij jou en je huis past. Nieuwsgierig?

Skype (harriet.dob) met me voor een eerste kennismaking! We bespreken op hoofdlijnen waarmee ik je kan helpen. Als het klikt kom ik graag bij je thuis en adviseer ik je verder over de oplossingen en aanpak van de uitvoering.

Spreek je snel & warme groet,

Harriët Dob

06 29319450

info@kleinmaargrootswonen.nl