Hergebruik oude materialen. Een oude werktafel is mijn bureau en eettafel. De schoenenkast is mijn verticale tuin, van kunststof pallets maakte ik een daybed. Kleuren, vormen en materialen komen in mijn huis en tuin terug.

Vleugje eigenzinnig

Hergebruik oude materialen

Ik hergebruik oude materialen met veel liefde. Een kapstok van een boomtak, een oude werkbank is nu een hippe wastafel, oude archiefkasten zijn mijn tv meubel en buiten heb ik een koffietafeltje van een houten pallet met wieltjes, een oude werktafel als bureau & eettafel en een heerlijk daybed van kunststof pallets. Een vleugje eigenzinnig & lef zorgen ervoor dat mijn huis echt mijn plek is. 

Je huis & tuin gaan leven van oude materialen. Mijn schoenenkast bijvoorbeeld. Verticaal tuinieren met maar liefst vijf vakken voor de leukste kleurige plantjes. Paars en oranje, favoriete kleuren, knallen echt de kast uit! Ervaar ook hoe planten, bloemen of een kunstwerk je huis & tuin verrijken. Wie ben jij? Dit zijn bij uitstek aanvullingen op je interieur, jouw interieur!

Voor mijn woonconcept is de Documentaire Coast modern een enorme inspiratiebron. Ontroerend hoe architecten destijds deze stroming vorm gaven. Open ruimtes, grenzen tussen binnen en buiten vervagen. Een huis en interieur verrijken je leven. Een plek waar je jezelf kunt zijn, je rust, liefde en creativiteit vindt.