Haal binnen naar buiten. Een collage van onder meer, een oude werktafel als schrijftafel, een zitje met twee stoelen en een juten vloerkleed. Kleur, vorm en materiaal is van binnen naar buiten doorgetrokken.

Grenzen vervagen

Haal binnen naar buiten

Voor je interieur haal je inspiratie van buiten. Dat vertaal je in jouw voorkeur voor kleur, vorm en materiaal. Maar versterk alles en haal binnen naar buiten. In je tuin laat je elementen uit je huis terugkomen. Grenzen tussen binnen & buiten vervagen. De natuur, of eigenlijk mijn omgeving is een enorme inspiratiebron. Overal zie ik de diversiteit in kleuren, vorm en materiaal. Ga maar eens letten op de kleur groen in de natuur. Ontelbaar veel varianten!

Mijn tuin is een verlenging van mijn interieur. Een werkbank die als buitentafel dient, een daybed (een co-creatie met wildbenches, meubels voor aan de muur) van witte kunststof pallets waarin de kussentjes kleuren zijn van woonaccessoires. En die prachtige groene glazen fles en mijn keramieken gans. Een buitenruimte waarin ik kan liggen, zitten, eten, schrijven een koffietje kan drinken. Een plek waar ik net zo mezelf kan zijn als in mijn huis. Echt het is een verrijking & dat op 30m2!