Contact

Contact

Mijn concept klein maar groots wonen is gericht op mensen zoals jij! Je woont klein, maar bent op zoek naar een grootse uitstraling. Je wilt los komen van het bestaande interieur. Zoekt geen keurslijf van woonbladen, tv programma’s en kleurenwaaiers. Je laat je inspireren door je omgeving en wilt dat graag vertalen naar je interieur. Je weet alleen nog niet hoe en zoekt hulp? Wilt dat er even andere ogen naar je interieur kijken en zien wat er nodig is? Op diverse manieren kun je contact met me zoeken.

  • Als je wat werk van me wilt zien. Ik heb diverse voor & na foto’s van projecten. Stuur me een mailtje op info@kleinmaargrootswonen.nl.
  • Je kunt mij bereiken via 06 29319450 of
  • via Skype: harriet.dob

Overige gegevens:

Klein maar groots wonen is een concept van Harriet Dob Concepten ingeschreven bij KvK 65510119

BTW-nummer: 108372984B01
Bank: NL96INGB0007207429 tnv Harriet Dob Concepten

Fotografie

De prachtige foto’s op mijn site klein maar groots wonen zijn gemaakt door Renze Dijkema.